Telefoon

0184-411844

Email

info@fysiotherapie-sliedrechtwest.nl

Adres

Maaslaan 8, 3363 CJ Sliedrecht

Wist u dat er maar 10 grote zorgverzekeraars in Nederland zijn? Weet u bij welke verzekeraar u zit?

Heeft u fysiotherapie nodig? Kies voor goed betaalde zorg! In het stoplicht ziet u welke verzekeringen ‘goed’ zijn voor uw fysiotherapeut. Een goede verzekering voor uw fysiotherapeut betekent dat ze de ‘beste’ uitbetaling geven en weinig tot geen extra eisen stellen aan uw therapeut.

Via https://zorgverzekeringskaart.nl/ kun je alle maatschappijen en verzekeringen naast elkaar leggen middels kaarten. Er is een Zorgverzekeringskaart voor elke basisverzekering en elke aanvullende ziektekostenverzekering. Alle zorgverzekeraars gebruiken dezelfde kaart om informatie over de belangrijkste polisvoorwaarden en vergoedingen zo beknopt, begrijpelijk en vergelijkbaar mogelijk aan u over te brengen. Op deze website vindt u altijd een compleet en actueel overzicht.

Heeft u vragen over uw verzekering, stel ze ons gerust!

https://www.zorgwijzer.nl/faq/welke-zorgverzekeraars-zijn-er (Copyright:  ‘Weeda van den Berg fysiopraktijken’)

10 zorgverzekeraars
Stoplicht met beste (groen), voldoende (geel), en slechtste (rood) verzekeringen voor de fysiotherapeut.

Recommended Articles