Telefoon

0184-411844

Email

info@fysiotherapie-sliedrechtwest.nl

Adres

Maaslaan 8, 3363 CJ Sliedrecht

De zon is doorgebroken en de temperaturen lopen op. Een voorbode dat de zomervakantie eraan komt! Fysiotherapie Sliedrecht West zal gedurende de gehele zomer-/vakantieperiode geopend blijven, wellicht met hier en daar wat kleine aanpassingen in de openingstijden.

Vaak krijgen wij de vraag of wij een typische klacht in de zomer zien. Nee, dat niet. Enkele tijd na de zomer zien we altijd wel een piek in o.a. hielspoorklachten. Een oorzaak hiervoor kan zijn het langere afstanden lopen op slippers. De slipper moet meegetild worden, waardoor de peesplaat onder de voet erg gespannen raakt en een irritatie bij de aanhechting onder de hiel kan krijgen. Gaat u lang(ere) afstanden wandelen? Draag liever een stevige (wandel)schoen of sandaal! Krijgt u toch klachten? Neem gerust contact met ons op!

Recommended Articles